Over mij

Elke dag wandelen met Jezus en zo elke dag iets van Zijn Liefde laten zien aan mijn kinderen. Hoe gaat dat bij ons? Hoe voeden we onze kinderen op tot eer van God? Ik wil er graag over delen, om je te inspireren, uit te dagen, om geïnspireerd en uitgedaagd te worden. Leuk dat je meeleest!

Ben je nieuwsgierig geworden wie er achter dit blog zit? Dit blog wordt geschreven door Judith, getrouwd en mama van twee kinderen, Takel (jongen, 2016) en Vlinder (meisje, 2018) (pseudoniemen). Voordat er kinderen kwamen, heb ik gezinspedagogiek gestudeerd, waar ik heel wat heb geleerd over wat de wetenschap zegt over kinderen opvoeden. De eerste jaren met Takel heb ik behoorlijk geworsteld met wat nu goed is voor hem. Maar ik realiseer me steeds meer: er zijn ontzettend veel goede adviezen vanuit de wetenschap, maar de beste basis voor de opvoeding is de Bijbel.

Naast (geloofs)opvoeding houdt ik me bezig met gezond koken en eten, duurzaamheid en sinds kort ook met thuisonderwijs. We hebben de tijd totdat Takel 5 wordt (2021) genomen om te onderzoeken én ervaren of dat bij ons gezin past. In de tijd die dan nog overblijft zie ik graag familie en vrienden en natuurlijk mijn leuke man en mooie gezin.


Volg ‘Elke dag’

Laat je e-mailadres achter om seintje te krijgen bij een nieuw bericht.