Aanraders

Op deze pagina vind je een lijst met boeken en links waar ik enthousiast over ben. Ze hebben me geïnspireerd in mijn zoektocht naar het vormgeven van (geloofs)opvoeding. (In aanbouw)

Kijk daar komt de Hemel. Leven in Gods bovennatuurlijke kracht Van Bill Johnson en Mike Seth.

Dit boek heb ik zelf gelezen en lijkt me heel gaaf om met Takel en Vlinder te lezen als ze ouder zijn. Ik schat in dat dit vanaf een jaar of 8 a 10 jaar wel kan. Het boek geeft inzicht in hoe het bovennatuurlijke (luisteren naar wat God zegt, zieken genezen, profetie enzovoorts) praktisch kan worden in je leven. Heel begrijpelijk geschreven. Ook voor volwassenen een aanrader, verfrissend om op deze eenvoudige manier te lezen over Gods Koninkrijk.

Jezus horen en zien. Zelf Gods stem verstaan. Brad Jersak.

Dit boek kreeg ik aangeraden van een vriendin. Je kan het boek in een keer doorlezen, maar fijner is nog om elke keer één bladzijde te nemen en deze te gebruiken om te luisteren naar wat God zegt. Het is wel geschikt voor wat oudere kinderen; Takel van 4 vindt dat er nog te spannende plaatjes in staan, dus ik zou zeggen vanaf een jaar of 7.

Laat je kind niet los! Hoe een hechte band je kind op het juiste spoor houdt. Gordon Neufeld & Gabor Maté.

Prachtig boek. Hoewel ik niet met alles 100% eens ben en het enigszins langdradig is geschreven, vind ik de boodschap van dit boek echt prachtig! Het heeft mijn kijk op opvoeding enorm verrijkt en ook gevormd.

Links: