Geloof·geloofsopvoeding

Ik mis je (niet)!

Ik mis je! Ik mis je, vriendinnen, andere moeders. Dat onze kinderen samen spelen en wij bijkletsen onder het genot van een kopje koffie of thee. Ik mis je, lieve familie! Ik mis je, leuke thuisonderwijs groepen, waar de kinderen samen de wereld kunnen ontdekken en wij als moeders elkaar kunnen helpen en inspireren. Ik mis je bibliotheek, waar altijd zoveel te lezen en leren is. Ik mis je, kopjes koffie op het Terphuis om negen uur in de morgen, als start van de dag. Ik mis jullie allemaal!

Maar Jezus, gelukkig, ik mis U niet! Wat bent u dichtbij in deze tijd. Wat daagt U mij uit om tijd met u door te brengen en te zoeken naar manieren om Uw koninkrijk te verbreiden. En Vader, ik mis U niet! Want U bent aan het werk om in deze tijd mensen te ontmoeten, te raken, te inspireren en te bekeren. Heilige Geest, ik mis U niet, die van dag tot dag mijn hart aanraakt en mij steeds geduld en liefde geeft.

Lieve kinderen, jullie mis ik zeker niet! Wat mag ik een hoop tijd met jullie doorbrengen, wat wordt ik uitgedaagd om jullie voor te gaan in het volgen van Jezus. Het lukt me echt niet elk moment, maar gelukkig wel elke dag een beetje.

Lieve man, ik mis je niet. Wat fijn dat je thuis kan werken en je elke dag één of twee uurtjes extra met de kinderen kan doorbrengen. Dat je samen met ons luncht en er bent als de kinderen zichzelf hebben opgesloten…

Fijn huis, jou mis ik ook niet. Wat fijn dat je ons beschermt tegen de kou, de wind, de zon, tegen virussen en ander gespuis. Dat je zo’n fijne tuin om je heen hebt en dat je muren ons ruimte én grenzen geven.

Mooie community*, wat fijn dat ik jullie niet zoveel hoef te missen! Wat zie ik ernaar uit wat God door dit deel van Jezus lichaam nog gaat doen!

*over onze community later meer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s